Echipa Noastră

 

🔹Traducerea episoadelor în lb. română implică multă dedicație din partea traducătorilor, nu uita că un simplu mulțumesc poate ridica moralul echipei noastre!
Arată-ne susținerea ta! Lasă-ne comentarii, oferă o notă episodului, motivează-ne să traducem în continuare!

 

⭐️ECHIPA

 

 

❌RETRAS

⭐️D A P [Fost Traducător] El era cu siguranță membrul mai puțin vorbăreț din echipă care mereu traducea și avea un obiectiv clar să termine ce a început, mulțumită lui avem seria Watashi ni Tenshi ga Maiorita, tradusă complet cap-coadă de el. Mulțumim mult de ajutor, apreciem enorm că ai finalizat și nu ai abandonat ce ai început, ești un învingător în fața noastră. Rămas bun.
⭐️Alfiță(Alpha) [Fost Traducător și Revizor ] Fără el probabil acest fansub ar fi fost foarte inocent, un traducător îndrăgostit de romance și de oppai 🙂 super dedicat cu peste 80 de episoade traduse și un revizor foarte atent, mulțumită lui avem seria ISHUZOKU REVIEWERS completă cap-coadă, tradusă într-un timp record am putea spune, mereu implicat în verificări cu peste 120 de episoade verificate! Un recond greu de întrecut. Adio Alphiță, te așteptăm înapoi oricând!
⭐️Nenorocit Jumi-Juma(Shadow) [Fost Traducător, Revizor și Uploader] Un traducător greu de uitat, bunișor în traduceri dar puțin stângaci în verificări, cu sute de ore dedicate echipei, peste 50 de episoade traduse. A tradus și finalizat cap-coadă seria HACHI-NAN TTE, SORE WA NAI DESHOU și FAIRY GONE 2.Mereu săritor și determinat să traducă în continuare ce altul a început, rămas bun Shadow!
⭐️Sawyer [Fost Traducător] Un traducător lent dar precis, Sawyer a ajuns ușor, ușor să finalizeze 2 anime-uri și a ajuns un membru memorabil și de încredere al echipei, s-a dedicat să termine ce a început și a reușit într-un final, mulțumită lui avem seria BAKUMATSU și MAJUTSUSHI ORPHEN HAGURE TABI finalizate pe site, în orice caz mesajul tău de retragere încă bântuie pe discord, rămas bun Sawyer.
⭐️Makihige Iustin [Fost Encoder și Uploader] Un Encoder&Uploader care a stat alături de echipă, însă pe o perioadă mai scurtă, nu s-a făcut prea remarcat, dar el e cel care a Encodat cap-coadă ONE PUNCH MAN S1, plus alte episoade de la diferite serii. Mulțumim de ajutor Iustin.
Plus alte mențiuni importante:
⭐️KenKai ⭐️Royal ⭐️Ene ⭐️Oancea ⭐️Bogdan 1818 ⭐️D’nT ⭐️Mihaela Graphics ⭐️Wolful ⭐️Kirito ⭐️Ovidiu Speed ⭐️𝓢𝓱𝓪𝔂.[] ⭐️Mihai ⭐️Shiko no kami ⭐️Exypeta ⭐️𝕐𝕦𝕜𝕚-𝕤𝕒𝕞𝕒 ⭐️Sebby ⭐️Artur ⭐️Lulu

😥Ei sunt, nu-i vom uita…
PS: Ei nu sunt toți, ei sunt cei care cu adevărat au ajutat enorm acest fansub, vă iubim..