⚔️ Traducător 🔥 Revizor 🎯 Encoder 🛡️ Uploader

Isekai Cheat Magician – Episodul 11

Stay Positive!


Descărcare 720P/1080P
🎬 Sursa I | 🎬 Sursa II | 🎬 Sursa III | 🎬 Sursa IV
3562
Acum o lună Publicat de:

Isekai Cheat Magician

Povestea se bazează pe Taichi Nishimura și pe prietena lui Rin, care se îmbarcă în lumea fantastică. În timp ce în lumea lor anterioară, Taichi este o persoană normală care...

Tip :

Nr. Episoade :

Status :

JoJo’s Bizarre Adventure Stardust Crusaders

Acțiune, Aventură, Dramă, Shounen, Supernatural

Tip :

Dr. Stone

Aventură, Sci-Fi, Shounen

Nr. Episoade : Tip :

Avem 8 comentarii la Isekai Cheat Magician – Episodul 11

  1. PFF ce risipa de putere, eu unul i-as fi separat capul de trup dintr-o pala de vand si incheiam toata povestea asta cu zombi :)) dar ce sa faci Taichi asta nu e ca mine.

    oricum grozava treaba cu tradusul anime-ului, parca mai e un episod si e gata daca nu ma insel; voi faceti o treaba grozava cu toate seriile pe care le traduceti, nu va lasati descurajati, oamenii o sa critice mereu (pt ca e usor sa critici si sa reprosezi, dar sa faci ceva cu adevart util e mai greu)

    tot asa, munca voastra bucura inimile a nenumarati oameni (ei nici chiar asa, in momentul cand postez eu comentul asta sunt vre 200 de oameni, numarul nu e important ci conceptul wink)

    va voi urmari cu drag munca si cu alte ocazii (nu conteaza cand postati un episod sau ce serie postati, daca normal ca imi doresc sa vad ceva anume dar ma multumesc cu ce primesc, mai ales ca e gratuit (rau din partea mea))

Lasă un răspuns

⚔️ Nu ești autentificat.
📩 Comentariul tău va primi un Avatar Random și nu vei acumula puncte.