⚔️ Traducător ??? 🔥 Revizor ??? 🎯 Encoder ??? 🛡️ Uploader ???

Isekai Cheat Magician – Episodul 10

Stay Positive!


Descărcare 720P/1080P
🎬 Sursa I | 🎬 Sursa II | 🎬 Sursa III | 🎬 Sursa IV
3871
Acum 2 luni Publicat de:

Isekai Cheat Magician

Povestea se bazează pe Taichi Nishimura și pe prietena lui Rin, care se îmbarcă în lumea fantastică. În timp ce în lumea lor anterioară, Taichi este o persoană normală care...

Tip :

Nr. Episoade :

Status :

Dr. Stone

Aventură, Sci-Fi, Shounen

Nr. Episoade : Tip :

Yagate Kimi ni Naru

Yuri

Nr. Episoade : Tip :

Avem 7 comentarii la Isekai Cheat Magician – Episodul 10

 1. Frumos episod , multam de munca depusa . Stie cineva cand apare episodul 11 a aparut in engleza de aproape 2 zile ? Mai e putin si se termina acest anime .

  • Nu stiu nici eu de ce nu aparut pana acum episodul 11, doar ca cei care subtitreaza acest anime nu se tin de treaba, cum este si la Toaru Kagaku no Accelerator.

   Daca au inceput un anime macar sa-l termine si sa subtitreze episoadele ramase ca pana mea isi bat joc de aceasta serie + ca subtitrat in romana isekai cheat magician nu gasesti peste tot

   • Măi domnule Ștefan, lasă-mă să-ți spun că a trecut o singură zi de când a apărut subtitrat în engleză, pe Cosmin (cel care subtitrează acest anime) nu-l plătește nimeni, o face doar din plăcere.. Poate a apărut o problemă (personală sau nu) și nu poate posta în acea zi. Și acest anime isekai cheat magician îl găsești subtitrat doar pe site-ul ăsta momentan.
    În loc să lăsați comentarii de hate, (fie el și constructiv, ceea ce la tine nu se pune problema) mai bine lăsați un comentariu de mulțumire pentru a-i ridica moralul traducătorului respectiv.
    Noi traducătorii când vedem comentarii de hate după ce că ne luăm din timpul nostru crezi că ne mai vine să traducem? și pe banii noștrii și înjurați sau cum..? 
    Sper că te-am lămurit. Nu știu când va apărea episodul dar sigur va apărea.

   • Fara suparare stefane dar trebe sa intelegi fie care are si viata lui personala alti cu lucru alti cu scoala,facultate etc.Pentru episodul in care tu te uiti 20 de minute lucra o mana de oameni casa fie adus pe site.

    Tine minte ca toate astea se fac din placere nu din oblicatie  gandestete de 2 ori inainte de a comenta si noi santem oameni  ca si tine nu masinari,

Lasă un răspuns

⚔️ Nu ești autentificat.
📩 Comentariul tău va primi un Avatar Random și nu vei acumula puncte.