Alătură-te Echipei!

Orice Mini’Otaku poate să facă parte din echipa noastră!

 

➽  Dacă ai bifat de listă una din calitățile de mai jos trebuie să te alături echipei noastre!
Cerințe disponibile: Traducător&Verificator,Encoder sau Moderator Chat/Disqus

♦ Pentru a începe primul pas este cel de Traducător trebuie să cunoști bine limba engleză, vei traduce într-un program simplu și foarte prietenos denumit Aegisub. Poți adauga pe listă și rolul de verificator dacă îndeplinești cerința de mai jos.
♦ Pentru a face parte din echipă ca Verificator trebuie să cunoști bine gramatica limbii române, trebuie să respecți semnele de punctuație iar frazele trebuie să fie coerente, de asemenea trebuie să folosești tastatura română cu diacritice! (ă Ă â Â î Î ș Ș ț Ț), verificarea se va face tot folosind programul Aegisub, un program simplu.
♦ Pentru Encoder ai nevoie de un calculator destul de bun, pentru a procesa rapid episodul, va trebui să folosești un program denumit MeGUI, te vom învăța tot de la 0.
♦ Pentru a deveni Moderator Chat/Disqus este super simplu, doar trebuie să fi activ pe chat să lași comentarii să interacționezi cu ceilalți iar noi îți oferim posibilitatea de mini polițist al comentariilor^^ Vei putea să modifici/ștergi/blochezi comentariile care conțin insulte,reclme sau care încalcă regulile site-ului.

➽ Nu uita că noi dorim o echipă activă, în concluzie va trebui să acorzi un timp de 2,4 ore pe săptămână pentru toate aceste activități.

 

Dacă dorești să ne ajuți poți trimite o cerere pe pagina de Facebook
Sau poți accesa următoarea invitație către Discord!

 

Contacteaza-ne pe email pentru detalii!

1.Contacteaza-ne oricand pe Email pentru orice problema.
2.Oricine e bine venit, dar limita de vârstă este de minim 15 ani.
3.Inscrie-te acum in super echipa noastră de otaku.
Dacă dorești contactează-ne pe facebook:

Contactează pe Facebook!

Sau poți completa direct formularul de mai jos!🔰 Ma alatur echipei💌 Vreau doar mai multe detalii