Fate Grand Order – Absolute Demonic Front Babylonia

🌟 Lansat în 📺 Tip 🗂 Episoade 🚦 Status
Descriere

În anul 2016 d.Hr, bazele umanității au fost incinerate de regele mag Solomon. Chaldea, o organizație secretă a magilor cu misiunea de a păstra viitorul umanității, a prevăzut dispariția omenirii în 2015. Astfel, a început operațiunea de a repara Singularitățile din istorie provocate de Sfântul Graal dispersat de-a lungul timpului și spațiului – Operațiunea Marelui Ordin.

Folosind tehnologia Rayshift de călătorie în timp, ultimul maestru al lui Chaldea, Ritsuka Fujimaru și demi-slujitorul său, Mash Kyrielight, au călătorit și au rezolvat șase Singularități. Acum, pleacă spre destinația lor cea mai periculoasă: o civilizație în Epoca Zeilor,  2655 î.Hr., Mesopotamia. Ritsuka și Mash descoperă curând că Bestiile Demonice cutreieră pământul, atacând oamenii și orașele. În mijlocul haosului și terorii se află ultima apărare a umanității – Uruk, un oraș fortăreață care acționează ca linie de front pentru lupta împotriva fiarelor. Frontul de luptă nu este comandat de nimeni altul decât regele Gilgamesh, regele eroilor, care a căutat ajutor din partea spiritelor eroice și a preluat rolul de mag pentru a-și proteja orașul.

Alături de Gilgamesh și de slujitorii chemați, Ritsuka și Mash trebuie să protejeze Uruk de atacul bestiilor magice și să învingă Alianța celor Trei Zeități care are drept scop eradicarea omenirii; în tot acest timp, o amenințare mai mare apare peste Uruk, pregătindu-se pentru trezirea sa.

Titlul: Fate Grand Order – Absolute Demonic Front Babylonia

Tip Anime:

Sezonul :

Episoade :

Status :

Studiouri :

Genuri : , , ,

Durată :

Lansat în: ⭐️

Titlu AnimeVizionează
Fate Grand Order – Absolute Demonic Front Babylonia – Episodul 2 Vizionează
Fate Grand Order – Absolute Demonic Front Babylonia – Episodul 1 Vizionează